Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

Amics de la Terra Eivissa ofereix una sèrie d’activitats interessants per apropar els ciutadans a diferents sistemes de producció d’aliments, conèixer com la política agrària europea (la PAC) afecta allò que mengem i condiciona els sistemes de producció a Europa.

VISITA A TERRA MASIA

Una de les finques certificades en cultiu ecològic més grans d’Eivissa, amb ses seues 56 hectàrees produeixen una gran varietat de fruites, verdures i flors comestibles que es comercialitzen directament a la finca.

A la visita podrem veure les seues gallines ponedores, una bona manada d’ovelles i un vinya de recent plantació, a més d’explicar-nos coses interessants sobre els seus cultius, llavors i flors comestibles.

Visitarem les instal·lacions on tenen es animals i ens guiaran per aquesta magnífica finca on els detalls i els cultius estan molt ben cuidats.

DISSABTE, 18 de JUNY,  de 10h a 13h

FOTOS DE LA VISITA

L’activitat s’emmarca a la campanya #RebeliónEnLaAlimentación que té el suport de: