Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

Aquest projecte busca:

  • Promoure les comunitats energètiques ciutadanes
  • Democratitzar l’energia
  • Promoure una economia basada en la cooperació
  • Eliminar la pobresa energètica
  • Reduir la nostra petjada de carboni

Arrancam el projecte amb un cicle de projeccions del documental “WE THE POWER”, un documental que plenteja i explica com podem canviar el sistema de la producció d’energia elèctrica, i passar el control de l’energia, dominat per les grans companyies internacionals, als ciutadans… O sigui, canviar el model socioeconòmic actual!

Després de les projeccions podreu participar en un debat acompanyat d’un aperitiu on s’examinarem, entre d’altres, el context energètic i el potencial per a les comunitats energètiques a Eivissa. 

COMUNICAT- DIA DE LA TERRA 2022

Amics de la Terra reclama accions concretes per part de les administracions locals. Fa un par d’any, tots els ajuntaments van declarar l’emergència climàtica però no hem vist cap mesura per portar-nos cap un horitzó a emissions zero.

LLANCEM LA CAMPANYA “FEM NOSTRA L’ENERGIA”

La campanya mediàtica, “Fem nostra l’energia”, impulsaa les comunitats energètiques ciutadanes. La transició energètica cap a fonts d’energia renovable és inevitable, però no val qualsevol tipus de transició, és necessari democratitzar l’energia i fer-la accessible a tota la població. Els municipis han d’assumir un rol molt més proactiu i transformar-se en el motor de canvi, potenciant les energies renovables a través de les comunitats energètiques