Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

Amics de la Terra ofereix una sèrie d’activitats interessants per apropar els ciutadans a diferents sistemes de producció d’aliments, conèixer com la política agrària europea (la PAC) afecta i condiciona els sistemes de producció i la qualitat dels aliments que podem comprar.

Amics de la Terra volem conèixer els teus hàbits de compra i què saps de l’alimentació i l’agricultura. Oferim un premi a la primera persona que respon correctament a les 5 preguntes de la prova.  Una petita enquesta i 5 preguntes…

RESPOSTES I RESULTATS DEL TRIVIAL

LA GUANYADORA: Noelia Ferrer Clapés. Enhorabona!!

PREMI:

Consisteix en una varietat de productes locals: 2 ampolles de vi ecològic (negre i blanc) de la vinya CAN RICH; una ampolla d’herbes de can Aneta, potets de sal amb espècies de SAL EIVISSA, xocolata de SAL EIVISSA, formatge de ses Cabretes, ametlles de la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, oli d’oliva de Can Miguel Guasch, i mel de l’apicultor Salewski.

CAMPANYA EN LA QUAL S’EMMARCA: #RebeliónEnlaAlimentación.

Aquesta activitat compte amb el suport de: