Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

Amics de la Terra organitza aquesta visita formativa entorn de la sobirania alimentària i l’agricultura regenerativa, amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer experiències exitoses a l’abast de la ciutadania, per a contribuir cap a un model d’agricultura i alimentació ecològica i local que pugui cobrir les necessitats de les persones productores i consumidores, fomentant el consum de proximitat amb menys emissions, la compra directa a preu just, l’autoabastiment d’aliments i l’empoderament de la ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic, especialment des de les perspectives de la participació col·lectiva i inspiradora i la local-global.

Serà una jornada enriquidora i participativa, no te la pots perdre!

Aquesta activitat forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra sobre educació per a la transformació social amb el suport de la DG Cooperació-Conselleria d’Afers Socials i Esports, del Govern de les Illes Balears.

T’animes a participar-hi?