Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

Amics de la Terra organitza aquesta visita formativa entorn de la sobirania energètica, amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer experiències exitoses a l’abast de la ciutadania, per a contribuir cap a un model energètic menys impactant, que cobreixi les necessitats de les persones productores i consumidores, impulsant la producció d’energia, l’autoconsum energètic, produÏnt menys emissions i fomentant  l’empoderament de la ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic, especialment des de les perspectives de la participació col·lectiva i inspiradora, del loca al global.

Serà una jornada enriquidora i participativa, no te la pots perdre!

  • Dissabte 18 febrer de 2023
  • Activitat en la finca de 10 a 13:30h
  • Places limitades

Inscripció prèvia obligatòria + més detalls aquí:

Aquesta activitat forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra sobre educació per a la transformació social amb el suport de la DG Cooperació-Conselleria d’Afers Socials i Esports, del Govern de les Illes Balears.

T’animes a participar-hi?

Amb el suport de: