Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email
Amics de la Terra Eivissa organitza aquest taller sobre Energia Comunitària amb l’objectiu d’apropar eines de democratització energètica des d’una perspectiva inclusiva i participativa – “Sense deixar ningú enrere!”.
  • Dimecres 01 de febrer
  • 10.00 a 13 h
  • Centre Cultural de Jesús, Jesús

Si fas feina i/o participes en alguna entitat d’inserció sociolaboral, administració pública (participació ciutadana, serveis socials o similar) o altres col·lectius socials i veïnals… no et perdis aquest taller, sou agents transformadors clau!

Inscripció prèvia obligatòria – clicar aquí:

 

  • No és necessari tenir coneixements sobre energia perquè l’objectiu és, precisament, facilitar que aquesta temàtica arribi als col·lectius que treballen amb perfils socials que històricament han estat vulnerabilitzats, invisibilitzats i infrarepresentats en tot allò relacionat amb aquest bé bàsic.
  • En un context de crisi climàtica amb un estiu de temperatures extremes per una banda, i una pujada de preus de la llum i l’energia per l’altra banda, són precisament els sectors de població més vulnerable qui estan sofrint els impactes de forma més acusada.
És per això que des d’Amics de la Terra considerem que és el moment per potenciar les comunitats energètiques, les quals són una poderosa solució, així com una eina pràctica a l’abast de tots els diversos actors socials i contribueixen a frenar la pobresa energètica i el canvi climàtic, alhora que incideixen en la democratització energètica sense deixar ningú enrere.
És l’hora que l’energia canvii de mans amb projectes impulsats per la gent, per a la gent.

 

És l’hora de fer nostra l’energia!

 

Més informació respecte de l’Energia Comunitària i la campanya d’Amics de la Terra sobre Comunitats Energètiques “Fem nostra l’energia”: