Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

L’àrea des Amunts, situada a la costa nord de l’illa, s’ha salvat en gran part del desenvolupament urbanístic gràcies a l’escassetat de platges accessibles. Allà s’han conservat espècies vegetals i animals importants ja desaparegudes a la resta de l’illa.

Amics de la Terra fa sortides per observar i difondre els valors naturals.

Durant els últims anys, la zona des Amunts ha patit devastadores incendis forestals que han arrasat importants extensions de massa forestal.

Desprès d’uns incendis i projectes costoso de reforestació, Amics de la Terra va realitzar una investigació sobre els efectes de l’incendi i les plantes que anaven recuperant-se naturalment a aquestes zones.

Els resultats de l’estudi van ser interessants! La reforestació artificial no és necesari ni dóna bons resultats. El procés de recuperació naturalés de la massa forestal i moltes especies vegetals després d’un incendi, és molt millor que el procés de recuperació mitjançant la reforestació.

INFORME FOTOGRÀFIC sobre àrees cremades

LA RECUPERACIÓ D’UNA ÀREA INCENDIADA-VIDEO