Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

Alargascencia posa a les mans un directori que t’ajudarà a trobar diferents establiments de reparació, segona mà, lloguer

És una eina per trobar solucions davant de l’obsolescència programada i percebuda, i allargar així la vida útil dels productes, i aconseguir no només un estalvi econòmic, sinó també ambiental.

El patró de consum actual ve marcat per productes poc duradors, difícils de reparar i reutilitzar. En aquest context, tant el medi ambient com la ciutadania es converteixen en els actors més perjudicats. El reciclatge, no és suficient per assegurar un consum de recursos naturals sostenible, a causa del increment incessant del consum. El canvi d’hàbits cap a un model més responsable és un important motor per avançar cap a una societat més justa i solidària.

El web de Alargascencia.org ofereix diferents alternatives (lloguer, compravenda de segona mà, reparació) de diferents productes (roba, mobles, electrodomèstics) en diferents províncies de l’Estat Espanyol.

Amb aquesta eina, a Amics de la Terra volem oferir alternatives senzilles a aquelles persones que no volen considerar els seus objectes residus massa aviat, alhora que es torna com a eina d’educació ambiental, amb informació sobre els avantatges ambientals i socials d’aquests models de consum.

 

MÉS VÍDEOS DE ALARGASCENCIA D’ALTRES GRUPS DE AMIGOS DE LA TIERRA:

Alargascencia

Alargascencia La Rioja Bateries

Alargascencia Mallorca Bicicletes

Alargascencia Mallorca Sabater

Alargascencia Madrid Jardineria