Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email

QUÈ PODEM FER?

  • Vegetalitza la nostra dieta. Consumeix menys carn!
  • Reduím el nostre consum de carn, ous i làctics
  • Millor carn: tria carn d’un proveïdor local i ètic. Si i és ecològic millor.
  • Denúncia les macro-explotacions i empreses al costat de les plataformes ciutadanes «Stop Ramaderia Industrial». Entra en Stopganadariaindustrial.org
  • Participa en les activitats que oferim.
  • Uneix-te a nosaltres per a reivindicar unes polítiques acords als límits del planeta.

Dies d’Acció per una Bona Alimentació!

Col·lectius ecologistes, Agraris, ramaders i de consumidores es primera per reclamar una Bona Alimentació por tot Europa.

Els dies 27 i 28 d’octubre de 2018, la ciutadania, Col·lectius Agraris, ramaders, ecologistes i de consum, entre ells Amics de la Terra, es primera als “Dies d’Acció per una Bona Alimentació”, i reivindiquen un canvi en el sistema alimentari.

Amics de la Terra muntarà una taula amb productes locals per provar, foto accions i activitats per a Petits, el dissabte 27 d’octubre a les 11h a Sant Carles a la Fira del calamar. Animem a la ciutadania a participar-hi.

Volem polítiques que promoguin una alimentació sana per a les persones i el planeta.

Amics de la Terra i els seus grups locals participen en aquestes accions que tindran Lloc en 20 països al llarg de tot Europa. Eivissa, Logronyo, Madrid, Mallorca, Ourense i Saragossa ACOG picnics reivindicatius, amb degustacions de productes ecològics locals, i fomentar una alimentació sana, on la reducció del consum de carn estarà molt present.

El sistema de producció de carn es insostenible. Més del 14% de les emissions de CO2, el que equival als gasos d’efecte hivernacle generació por el transport a nivell global, són provocades per la ramaderia industrial.

A més, lluny d’afavorir l’ocupació, aquest sector Posa en escac al món rural; entre 1999 i 2013 van desaparèixer 128.000 granges familiars a Espanya. Per aquest motiu, Amics de la Terra surt al carrer durant aquests dies amb l’objectiu de reivindicar una ramaderia de ACORD amb els límits planetaris, justa amb les persones i el benestar animal. La mobilització ve marcada per les negociacions de la Política Agrària Comuna Europea (PAC).

En l’actualitat la PAC acapara al voltant d’una tercera part del pressupost total de la UE, el que ens dóna una idea de la gran influència que exerceix en l’hora de modelar el sistema alimentari europeu.