Comparteix a facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix a Whatsapp
Comparteix per email
Amics de la Terra ofereix una sèrie d’activitats interessants per apropar els ciutadans a diferents sistemes de producció d’aliments, conèixer com la política agrària europea (la PAC) i com afecta i condiciona els sistemes de producció i la qualitat dels aliments que podem comprar a Europa.
Descobrirem l’opinió dels pagesos de l’illa sobre aquesta política i els ajuts que donen suport a la seva activitat.

 

VISITA A  CAN MAYMÓ

Dissabte 26 de Febrer
Horari: 11h a 14h

18 persones van assistir a la vista.  Ens va ensenyar les varietats que es cultiven, més sobre la vida de l’agricultor i com la Política Agrària Comunitària (PAC), influeix a les seues activitats. A les instal·lacions del celler, ens ensenyarà quin és el procés d’elaboració i maduració del vi.

Ens va explicar que, el 1995, es van decidir a reformar el celler, dotant-lo de les últimes tecnologies per a la vinificació, a més de recuperar les varietats tradicionals de l’illa: Monastrell i Malvasía. Elaboren 5 tipus de vi diferents, tant negres com blancs, amb noves varietats que es van començar a plantar: Moscatell per a l’elaboració de vins blancs, i les varietats Merlot, Ull de Llebre i Syrah per a l’elaboració de vins negres.

Al final de la visita, ens oferiran un tast de vins i altres productes de la terra.

CAMPANYA: Coneixament dels productors locals- Rebel·lió en l’alimentació. 

 

FOTOS DE LA VISITA. 

 

 

Aquestes activitats estan finançades per: